Heldere kosten zonder provisie

Wat betaalt u voor onze diensten? Ook daarover zijn we duidelijk. U mag zelf kiezen: een vaste vergoeding of op basis van gewerkte uren. Zo kunt u zelf kiezen wat u het prettigst vindt. Zo maken wij ook van de kosten maatwerk voor u. Helder en duidelijk, zonder verrassingen achteraf.

Wat u in ieder geval nooit betaalt, is provisie of afsluitkosten. Gulpers Financieel Advies accepteert namelijk geen vergoeding of beloning van financiële instellingen of verzekeraars. Ontvangen we toch automatisch zo’n beloning, dan verrekenen we deze gewoon met u. Zo laten we aan u zien dat we echt volledig onafhankelijk en transparant werken.

– Beloning op basis van een vast tarief

Wij werken bij voorkeur op basis van een van te voren met u afgesproken tarief. Dit tarief is een all in-tarief (incl. overlijdensrisico- en/of woonlastenverzekering). Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Voor een indicatie van onze tarieven verwijzen wij u graag naar onderstaande dienstverleningsdocumenten.

Heeft u een bijzondere adviesvraag, neem dan contact met ons op over het bijbehorende tarief.

– Beloning op basis van een uurtarief

U kunt ons ook inschakelen op basis van een uurtarief. Het uurtarief bedraagt € 125,– en is BTW-vrij. Kiest u voor deze optie dan bepalen wij vooraf, op basis van de omvang en/of complexiteit van uw adviesvraag, hoeveel uren wij hier aan verwachten te besteden. U betaalt nooit meer uren dan wij vooraf als maximum met u hebben afgesproken.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

U kunt alle kosten overzichtelijk terug vinden in onze dienstverlenings documenten. Klik op één van de onderstaande links om het document te kunnen downloaden.